Alive & Kick afterparty: zondag 22 september bij Hoeflo

Heb jij zondagmiddag 22 september nog niks te doen? Heb je zin in een feestje om je weekend mee af te sluiten? Of gewoon geen zin om te koken en ergens wat te eten en drinken? Kom dan naar de Alive & Kick afterparty bij Hoeflo in Harfsen!

Voor jong & oud
Het plein voor Hoeflo zal gezellig aangekleed worden en er zijn diverse food-stands waar je wat kan eten. Niemand minder dan de jongens van coverband Alive treden deze middag op. Er mag gedanst worden! Ook aan de kinderen is gedacht. De Gymnastiekvereniging is aanwezig met haar tumblingbaan en kinderopvang Graaf Jantje zal de allerkleinsten vermaken.

Step in Harfsen
De Alive & Kick afterparty is een feest ter afsluiting van het evenement “Step in Harfsen”. Kom kijken hoe de steppers over de finish komen en wie er met de wisselbeker naar huis gaat! De afterparty is voor iedereen gratis toegankelijk, ook voor niet-steppers. Inschrijven voor “Step in Harfsen” is nog steeds mogelijk. Heb je geen team bij elkaar kunnen sprokkelen? Stuur dan een mailtje naar stepinharfsen@hoeflo.nl, dan kunnen wij je indelen in een team. Step je niet mee, maar wil je de steppers wel aanmoedigen? Dat kan tussen 13:00 – 16:00 op het voetbalveld, bij het Heideveld, bij Camping de Waterjuffer en op Ons Plein. 
De band start om 16:00, dus wees op tijd! Ze spelen door tot ongeveer 19:00.

Zien we je daar? Zondag 22 september, plein bij Hoeflo. Bij slecht weer gaat het feest door in de muziekzaal.  

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.