Avanti basisscholen volleybaltoernooi 2019 groot succes

Leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Lochem streden op 27 maart 2019 om de winst van het 40ste basisschoolvolleybaltoernooi in sport- en recreatiecentrum de Beemd. Dit jaar mocht ook groep 6 meedoen, maar aangezien er maar één team uit groep 6 meedeed had dit team een zware dobber aan de poulegenoten van groep 7. Het team van de Mr. G. Propschool mag als enige direct door naar de regiokampioenschappen op 18 mei in Apeldoorn.

De strijd om een plekje in de regiofinales voor groep 7 was heel spannend: De Branink en de Barchschole gingen gelijk op, maar uiteindelijk won de Barchschole deze spannende finalewedstrijd. Van alle deelnemende groep 8 teams kwam de Branink als sterkste uit de vier poules naar voren. 23 teams uit bijna alle kernen van de gemeente Lochem hebben meegedaan. Avanti wil op deze manier de Lochemse jeugd laten kennismaken met de volleybalsport. Alle leerlingen zijn na afloop uitgenodigd om tot de zomer gratis mee te komen trainen.

De poulewinnaars kregen allemaal wat lekkers en voor alle spelers was er een leuke volleybalsleutelhanger.

Avanti kijkt terug op een bijzonder geslaagde middag met heel veel enthousiaste kinderen die al spelende steeds beter werden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.