Aanmelden

Meld je nu aan

Er kan meegepraat worden bij Sportraad Lochem over sportaangelegenheden.

Willen jullie als Sportverenigingen in de Gemeente Lochem ook meedenken en praten over Sportaangelegenheden? Dus samen met de leden van de Stuurgroep van Sportraad Lochem overleggen of samen meedenken en praten met de Gemeente Lochem?

Meld je nu dan aan als lid van Sportraad Lochem. Vele tientallen verenigingen gingen je al voor. Voor meer informatie kun je op deze website kijken op pagina “Wie zijn wij”. Je kunt voor meer informatie ook per mail contact opnemen met secretariaat@sportraadlochem.nl. Voor het laatste nieuws betreffende de Stuurgroep en Gemeente Lochem, kun je ook verder op deze website rondkijken.

Als sportvereniging kun je je nu online aanmelden door middel van het onderstaande aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Daarna op Verzend klikken.

Zodra we de aanmelding ontvangen hebben nemen we ter bevestiging even contact met je op.

Deze gegevens zullen uitsluitend voor de ledenadministratie gebruikt worden en zullen niet aan derden verstrekt worden of openbaar gemaakt worden.

Onderstaande vereniging meld zich aan voor het lidmaatschap van Sportraad Lochem:

U kunt zich via het onderstaande aanmeldformulier aanmelden, download het bestand, vul het

U kunt zich ook aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op.

  Bovenstaande gegevens zullen uitsluitend voor de ledenadministratie gebruikt worden en zullen niet aan derden verstrekt worden of openbaar gemaakt worden.

  Onderstaande gegevens worden op de website geplaatst en zullen dus poenbaar zijn. Indien u hiertegen bezwaar heeft, dan graag het woord BEZWAAR op de desbetreffende plek invullen.

   Email

   Naam van de accommodatie

   Bezoekadres

   Postcode

   Plaats

   Telefoonnumer

   Email

   Reacties zijn gesloten.