Volwassensportfonds Sport en Cultuur

Beste,

Vanaf heden ben ik, Christian Beuzel, actief als intermediair van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Graag vertel ik jullie wat meer over wat deze rol precies inhoudt.

Wat is het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?

Sport en cultuur, voor iedereen die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken. 

Het Volwassenenfonds (VF) vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Het is leuk, gezond én goed voor de sociale samenhang en contacten. Helaas is deelnemen aan sport- of culturele activiteiten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en missen dit onderdeel in hun leven.

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur helpt, ook in de gemeente Lochem!

Hoe werkt het?

Stap 1 – Als intermediair signaleer ik volwassenen (18+) die mogelijk in aanraking komen voor support vanuit het fonds. Maar ook de volwassene zelf kan, via de website www.volwassenenfonds.nl, op zoek naar een intermediair van het VF. Binnen Stichting Welzijn Lochem ben ik dit onder andere.

Stap 2 – De volwassene maakt een afspraak met de intermediair en bespreekt aan welke activiteit hij/zij graag mee wil doen.

Stap 3 – De intermediair doet een aanvraag bij het Volwassenenfonds voor een maximum bedrag van 250,- euro voor sport en 400,- euro voor cultuur.

Stap 4 – Aanvraag goedgekeurd? Dan betaalt het Volwassenenfonds de contributie direct aan de sportclub of andere aanbieder. De volwassene kan nu aan de slag met sport of een culturele hobby!

Met vriendelijke groet, Christian Beuzel – Sportcoach

Telefoonnummer: 06 30799779
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Postadres : Postbus 196 | 7240 AD Lochem | info@welzijnlochem.nl |
Bezoekadressen:
Gorssel Den Oldenhof | Hoofdstraat 45 B204 | 7213 CR Gorssel
Lochem Dr. Rivestraat 1 | 7241 AS Lochem |T 0573 297000

Website www.welzijnlochem.nl

Reacties zijn gesloten.