Bijeenkomst verduurzaming sportaccommodaties

Bijeenkomst verduurzaming sportaccommodaties op 15 mei

Door de klimaatcrisis en de hoge energieprijzen willen steeds meer sportverenigingen verduurzamen. Daarom organiseert de Sportraad Lochem samen met gemeente Lochem en LochemEnergie op maandagavond 15 mei een informatieavond over het verduurzamen van sportaccommodaties.

Bent u betrokken bij een sportvereniging? Wilt u weten welke mogelijkheden voor ondersteuning er zijn om uw sportvereniging te verduurzamen? Aansluitend aan de ALV van de Sportraad is er een themabijeenkomst over duurzaamheid. De ALV vindt plaats op 15 mei van 20.00 tot 22.00 in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 6 in Harfsen. De themabijeenkomst begint om 21.00 uur en is vrij toegankelijk.

Wie zijn hierbij aanwezig?

Er zijn meerdere organisaties aanwezig. De gemeente vertelt welke subsidieregelingen er zijn voor sportverenigingen om te verduurzamen. Ook delen lokale verenigingen hun ervaringen en geven tips. Daarnaast beantwoorden LochemEnergie en de gemeente Lochem vragen tijdens de bijeenkomst.

Hoe meld ik me aan?

U kunt zich aanmelden voor de themabijeenkomst bij de secretaris van de sportraad: Hans-Paul Simons via secretaris@sportraadlochem.nl.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.