Geen Fietsvierdaagse maar wel vier dagen fietsen in Laren

Al meer dan 25 jaar organiseert Stichting Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ in de eerste week van augustus de Fietsvierdaagse vanuit Laren. Normaal gesproken vertrekken vanaf het evenemententerrein de vele deelnemers enthousiast om vier dagen lang een route van 30, 45 of 60 km te fietsen. Vanwege alle maatregelen rondom Corona is dat helaas dit jaar niet mogelijk en is de gebruikelijke Fietsvierdaagse verplaatst naar 2021.

Toch is er ook dit jaar de mogelijkheid om vanuit Laren vier verschillende routes te fietsen. Een werkgroep, bestaande uit leden van de werkgroep Recreatie en Toerisme van Wakker Laorne, Ondernemers Laren en Stichting Fietsvierdaagse De Achterhoek, hebben in een paar weken tijd vier mooie routes gemaakt op basis van knooppunten. Iedere route begint en eindigt in principe in Laren, maar het is ook mogelijk om vanaf een ander knooppunt de route te starten.

Route 1: Laren – Harfsen – Almen – Lochem – Laren (47 km)

Route 2: Laren – Gelselaar – Borculo – Lochem – Laren (56 km)

Route 3: Laren – Holten – Markelo – Laren (60 km)

Route 4: Laren – Eefde – Zutphen – Vorden – Laren (47 km)

Op de achterzijde van iedere route staan kortingsbonnen welke beschikbaar zijn gesteld door diverse Larense ondernemers (de kortingsbonnen zijn geldig in augustus 2020)

De routes zijn kosteloos o.a. verkrijgbaar bij ’t Langenbaergh (Laren) en VVV Lochem. Verder zijn de routes verspreid bij de VVV kantoren in de regio en diverse campings, hotels en bed & breakfasts. De routes zijn ook online te vinden via de websites van:

  • Wakker Laorne – Werkgroep Recreatie en Toerisme
  • Larengelderland.nl, menu: Zien & Doen en kies vervolgens voor ‘Fietsen’.

Wij hopen hiermee een mooi alternatief te kunnen bieden voor alle fietsliefhebbers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.