SPORT ’88 organiseert loopclinic voor beginners

SPORT ’88 organiseert loopclinic voor beginners met start begin september 2022

Hardlopen, trimmen, joggen.

Hoe je het ook noemt, het is een bewegingssport en die blijft er altijd in!

Vandaar dat de trim – en atb club, Sport ’88, een loopclinic wil organiseren in de maanden september, oktober en november  bij voldoende deelname.

Het is de bedoeling om de deelnemers in deze maanden zo fit te krijgen dat zij probleemloos minimaal 5 km kunnen hardlopen. Als je nog nooit de loopschoenen hebt aangetrokken en je wilt toch zo graag aan het hardlopen dan biedt deze cursus de mogelijkheid om vanuit de nul situatie te komen tot een eigen loopprestatie.

Deskundigheid stellen wij voorop en daar zullen de begeleiders/coaches, John Immink en Richard Hafkamp zorg voor dragen. Aanmelden voor deze loopclinic kan tot en met 28 augustus  2022 zowel bij John Immink (tel. 0575 520581 of 06 30876048 of j.immink8@upcmail.nl,  als Richard Hafkamp (tel. 0575 – 491264 of 06 12727177 of hafkamp@ kickmail.nl. In onderling overleg zullen de trainingsdata en tijdstippen, waarop gezamenlijk gelopen gaat worden, worden vastgesteld.

Vast tijdstip is in ieder geval de zaterdagmorgen van 10 uur tot 11 uur. Als het niet mogelijk is om tweemaal per week aan de clinic deel te nemen dan zal dat geen bezwaar zijn. Qua kosten dient gerekend te worden op een bijdrage van € 60,- per deelnemer voor de gehele clinic, die 12 weken zal duren.

Als startpunt geldt het clubhuis van SPORT ’88 en dat is Honk 88 aan de Markeweg gelegen tussen de accommodatie van de voetbalvereniging Gorssel en het zwembad De Boskoele. Vooral inwoners van Epse, Gorssel, Joppe,  Kring van Dorth, Laren, Harfsen, Almen en Eefde worden van harte uitgenodigd aan deze loopclinic deel te nemen. Iedereen is welkom !

Na afloop van elke training kan op bovengenoemde accommodatie onder het genot van een kopje koffie of thee nagebabbeld worden.

Had je al eens behoefte om te gaan hardlopen, maar kwam het er nooit van? Trek dan de stoute (hard)loopschoenen aan en meld  je aan. In groepsverband gaat het als vanzelf en is het veel leuker dan alleen te lopen. Bovendien word je op zeer deskundige wijze begeleid door ervaren looptrainers.

Bewegen is gezond, dus gewoon doen! Er zit nog wel een addertje onder het gras. De loopclinic gaat alleen door als er minimaal tien deelnemers zullen zijn. Mocht de deelname te gering zijn dan kan men zich individueel altijd melden bij SPORT ’88 en kunnen de beginners zich via de trimclub op de zaterdagmorgen laten begeleiden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.