Webinars voor Sportaanbieders

Komende weken worden er 24 Webinars georganiseerd omtrent 3 verschillende thema’s. Zo kan elke (sport)bestuurder of sporter een geschikt moment vinden om de juiste Webinar te volgen tussen 22 juni en 6 juli.

Webinar Communiceren, juist nu Maar hoe?

Hoe kan jouw vereniging zowel de interne- als externe communicatie optimaal inzetten in tijden van de coronacrisis? Welke communicatieaanpak, welke tools en succesvolle content? De webinar is interactief: centraal staan de issues van de club, de actualiteit en elkaar lokaal – online – ontmoeten. Meer informatie in de bijlage.

Webinar Financieel gezond de crisis door!

Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten? De webinar is interactief: centraal staan de issues van de club, de actualiteit en elkaar lokaal – online – ontmoeten.

Meer informatie in de bijlage.

Webinar Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten!

Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden? De webinar is interactief: centraal staan de issues van de club, de actualiteit en elkaar lokaal – online – ontmoeten.

Meer informatie in de bijlage.

Aanmelden

Aanmelden kan direct via de hyperlink in de bijlage(s). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van de inschrijving. Eén dag (24 uur) voor de betreffende webinar ontvangt u een e-mail voor deelname. Deze mail bevat een hyperlink en bijbehorende uitleg zodat u kunt deelnemen aan de webinar. Deelname is gratis voor sportaanbieders.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.